Cite Malaya

Gadis Cantik Jatuh Cinta Pada Suami Orang & Membuatkan Isterinya Mengalah!

loading...
loading...
Gadis Cantik Jatuh Cinta Pada Suami Orang & Membuatkan Isterinya Mengalah!| Salam, minta siarkan kisah sy dan hidekn fb sy..kisahnya begini, sy brcinta dgn suami org dan skarg sudahpun brcerai dgn wife dia pd dec 2016..sudah agak lama dari tahun lepas bulan 4..permulaannya lelaki yg brnama A tu yg sering kacau sy dan mngusik sy, lama kelamaan sy pun lemah dgn dia..dan sudah bberapa kali trlanjur dgn A..selama itu jgak wife A ni brtahan dgn A wlaupun tahu sy mmpunyai hbungan dgn A ni..sbb nk pertahankn rumahtgga, kesian ke ank2 yg brumur setahun dan 2 tahun.
Pernah brjmpa dgn wife A dan sy sndiri xmmpu nk tggalkn A sbb hati dan prasaan sy kt A trlalu kuat..dan A pun mmg sygkn sy..bkn wife dia, kau sy jdi wife dia dh lm undur diri sbb suami dh ada org lain..tpi wife dia mcm xde maruah pulak..mnuggu kt suami yg dh ada org lain..sedangkn A bgi tahu sy, dia dh tawar hati dgn wife dia kerana mulut wife dia suka mmbebel ke dia..yg ni mmg sy akui wife dia mulut agak celupar sbb mse sy mula2 kantoi brhubungan dgn A pun wife dia msj maki2 sy..hello?? X boleh bgi salam dlu ke, prlu ke maki sy trus..sy pun ada maruah..
Dah tu sy prnah msuk tdow di rumah A swaktu wife dia balik Kedah, wife dia punya la pemalas..kain baju smpai brtimbun x lipat..bila sy tnya pd A, mmg A akui wife dia seorg pemalas..A ckp wife dia selalu bgi tau x smpat nk buat krja rumah sbbkn ank2 yg masih kecil..kalau pd sy tu smua alasan, xkn la waktu ank tidur xley buat krja rumahkn..kcuali wife dia mmg seorg pemalas.. Spanjang sy brhubungN dgn A, sy diterima baik oleh family A..mama dia, angah dia dan kak ipar dia smuanya senang dgn kehadiran sy..katanya dorg mmg x suka dgn wife A kerana prangai dia yg teruk tu,mulut dia sngt celupar, memasak pun x pndai..
Angah dia cerita ke sy yg A dipaksa kahwin dgn wife dia sbb trlanjur dan dh mngandung sbelum kahwin..jdi kahwin pun secara koboi dgn blanja rm3000, mama A lgsung x dtg brkira pun cuma ckp melalui phone..brjmp masa nikah je, yela..prmpuan mcm mne tu sbelum nikah pun dh bwh perut, mmg patut la family A x suka ktbdia…sbb tu jgak la rumahtgga dorg jdi mcm ni sbb awl kahwin pun dh x elokkn..bkn salah sy sbbkn keluarga A pun mmg dh lma bnci dgn wife A.. Msalahnya skarg ni, sy x suka dgn wife A sbbkn sibuk kacau hidup sy..
Wife A siap call mak sy bgi tahu apa yg sy dk buat kt sini..lpas tu dia ckp kt mak sy, sy punca dia brcerai..sbbkn pd hari dorg brcerai tu dorg gaduh disebabkn msj yg sy hntar pd wife A..mmg sy akui sy ada msj maki dia, tpi dia mmg layak dimaki pun sbbnya sbelum ni pun wife A dh gtau mak sy yg sy brcinta dgn A smpaikn sy kena cari krja di tmpat lain..untk pngetahuan sy bkerja 1 tmpat dgn A..jdi skarg ni sy kerap msj maki wife A sbb dia la punca sy gaduh dgn A dan kena cari kerja lain..
Saya xfham kenapa dgn wife A ni, xhbis2 dengki dgn sy..x sedar lgi ke diri tu bnyk salah bnyak kurang, ni x asyik salahkn sy..mmg dh suami dia xda hati dgn dia..dia tu yg merayu nk kt suami dia..skarg pun wife A merayu untk rujuk balik..sy kesiankn dekat wife A ni sbb trdesak sngt..mcm prmpuan murahan..
SUMBER:FB KISAH RUMAH TANGGA FANS

loading...
loading...
loading...
loading...

About Media Cita Panas

Powered by Blogger.
LIKE,SHARE DAN KLIK (X) UNTUK BACA Button Close