Cite Malaya

Koleksi Gambar Artis Yang Pernah Kantoi Tak Pakai Seluar Baju...

loading...
loading...
KOLEKSI SEJARAH HITAM ARTIS MALAYSIA TERKANTOI TAK PAKAI SELUAR BAJU | Masihkah korang ingat siapakah antara artis-artis di Malaysia ini yang pernah kantoi berb*g3l??? Tak ingat? Ok, marilah kami recall nama-nama artis Malaysia yang pernah kantoi b*g3l. Sekadar berkongsi cerita lama dan jadikan teladan berjaga-jaga jangan dijadikan mangsa atau mangsa sk*deng atau mangsa penipu.

ZARINA ZAINUDIN 



Di awal tahun 90an dahulu, Zarina Zainudin telah buat satu Malaya terkejut dengan aksi-aksi berani beliau berb*g3l di dalam sebuah rumah (mungkin rumah Zarina sendiri). Dikatakan sebanyak 300 keping gambar b*g3l Zarina dengan pelbagai aksi telah ditangkap (zaman tu, kamera pakai Kodak filem, takde yang auto).

Cerita gosipnya, Zarina ketika itu telah ditawarkan oleh seorang lelaki untuk mengambil gambar Zarina dalam keadaan tel*nj*ng dan gambar tersebut tidak akan dihebahkan ke Malaysia. Disebabkan desakan duit dan terpesona dengan wang yang ditawarkan, Zarina akur untuk beraksi tel*nj*ng di depan kamera.

Ada juga sumber lain, menurut sumber tu, Zarina dikatakan telah diberi pil khayal oleh seseorang (jurufoto). Dalam keadaan stone, Zarina tidak sedar perbuatan yang dilakukannya. Ye laaaaa… dah stone!!! Mana nak sedar. Yang mana satu yang benar, ntah laaaa..

NASHA AZIZ

Hampir 10 tahun selepas kes Zarina Zainudin, belum ada lagi kes artis kantoi berb*g3l. Hinggalah pada pertengahan tahun 2002, satu kes sk*d3ng telah berlaku ke atas seorang model dan juga pelakon hot dan cun meletup iaitu Nasha Aziz.

Laporan kes ini ialah mengenai Nasha Aziz yang telah diintai oleh anak tuan punya rumah yang disewa oleh Nasha Aziz. Sebuah kamera video telah disembunyikan di dalam air cond di ruang tamu rumah Nasha Aziz. Khabarnya, segala perilaku Nasha telah diperhatikan oleh si anak tuan punya umah ni lebih dari 6 bulan. …Mak aiii!!!

Lepas je keluar isu tentang Nasha Aziz b*g3l ni, ramai benar kaum kerabat kami yang singgah ke Petaling Street nak beli cd sk*d3ng Nasha ni. Sanggup wooo keluar RM20 semata-mata nak beli vcd sk*d3ng Nasha ni. Last-last hampeh….. Kena tipu dengan tauke VCD tu. Owhhh…. Time 2002, internet tidak begitu digunakan secara berleluasa, time tu juga DVD belum wujud. Harga VCD cetak rompak ketika tu, dalam sekitar RM8 ke RM10. hehe..

Kemudian cerita Nasha Aziz senyap. ...

WAN NORAZLIN 


Pada tahun 2003 atau 2004, satu lagi kes artis kantoi berb*g3l. Kali ni, video l*c*h Wan Norazlin pula.

Wan Norazlin dan suaminya (ketika video tu direkod, mereka belum status bersuami isteri) telah merakamkan adengan s 3 k 5 mereka di dalam rumah Wan Norazlin sendiri dan juga di rumah pasangan lelakinya juga.

Bukan setakat adengan r*nj*ng saja yang dirakam, adengan di dalam bilik mandi pun turut dirakam. Sekali lagi yang menjadi kaya ialah taukeh kedai VCD cetak rompak. Kerana time tu, internet belum digunakan secara berleluasa seperti sekarang. Adengan ranjang ini dikhabarkan telah sampai ke pihak ketiga apabila Wan Norazlin dan pasangannnya telah mengupah seseorang untuk mengedit video rakaman mereka. (eh ye ker??? Takkan laaaa!!!!! Takkan nak kasi kat orang aksi ghairah kita senang2 mcm tu ye tak?)…

Tamat isu Wan Norazlin.....

LINDA RAFAR & EDRIE KRU 

Pada masa yang sama juga, isu gambar Linda Rafar dan Edrie Kru turut dipersoalkan apabila gambar b*g3l mereka dihebahkan di dalam internet. Ketika itu, ramai rakyat Malaysia sudah mengenali internet.

Gambar-gambar Edrie dan Linda ini dikatakan fake oleh anggota kumpulan KRU iaitu, Norman, Yusry dan Edrie sendiri.

Mereka menyatakan gambar ini adalah fake kerana ada pihak yang cuba untuk menjatuhkan nama KRU serta Linda Rafar (yang ketika itu adalah anggota kumpulan Elite). Entah benar atau tidak, mereka berdua saja yang tau tentang gambar b*g3l tersebut.

IDA NERINA 


Lama menyepi tentang isu b*g3l dalam industri ni… Tup tupppp!!!! Isu Ida Nerina pula dikatakan beraksi r*nj*ng bersama pasangan. Tapi, bagi kami yang dah tengok video tu, sah memang sah, tu bukan Ida Nerina.

Walaupun ada proof yang menyatakan itu adalah Ida Nerina seperti tindik di pusat Ida Nerina, subang telinga dan rantai yang dipakai Ida Nerina, tetap kami nyatakan yang dalam video itu bukanlah Ida Nerina. Sebabnya Ida Nerina tak sebuncit seperti minah dalam video tu…

ZARINA ANN JULIE 


Paling terbaru aksi p*n*s dan gambar b*g3l Zarina Ann Julie bersama teman lelaki dalam keadaan ber*m3n. Haiiihhhh…. Pelakon drama Anak Pontianak ini dikatakan terlalu bermasalah dengan imej dan akhlak.

Selain daripada itu, Zarina Ann Julie juga telah dicekup oleh polis di sebuah pusat hiburan malam kerana mengambil dadah. Bila dah ambil dadah, otak pun mereng. Segala tindak tanduk time tu, takkan sedar punya. Sedar-sedar esok hari, gambar b*g3l, gambar ber*sm*r* dah berada kat internet. Haaaa, ni la bahananya!!!
Share :

via OhKisahnya
loading...
loading...
loading...
loading...

About Media Cita Panas

Powered by Blogger.
LIKE,SHARE DAN KLIK (X) UNTUK BACA Button Close