Cite Malaya

King Coco Selamat Berkahwin Dengan Captain Azrin Anas

loading...
loading...

King Coco Selamat Berkahwin Dengan Captain Azrin Anas


Apa pun semalam dah heboh bahawa King Coco sudah selamat diijab kabul dan sah menjadi isteri kedua kepada Azrin Anas. Gambar dan video yang dimuat naik di instagram oleh rakan-rakan King Coco sedangkan kedua-dua pihak (Coco & Azrin) hanya mendiamkan diri. Majlis akad nikah dilakukan di Flora Terrace at Hampshire Place. Jadi perkara dah jelas kenyata.n King Coco memang ada skandal dengan suami orang itu benda betul. Tapi apa-apa pun mereka dah selamat diijab kabul dan kita jangan la kecam si Coco itu lagi tapi doakan saja perkahwinan itu dapat mengubah kedua-duanya dan semoga Azrin Anas dapat berlaku adil kepada kedua-dua isterinya. Jangan la pula dikemudian hari viral pula "Captazrin abaikan isteri pertama, forever honeymoon bersama isteri kedua". Ceh, bukan main tajuk pun. Tapi kalau betul berlaku memang tak tahu nak kata apa lah dengan lelaki paduka sangat tu dan si coconut.... Ops, coco.


king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin
king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin
king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin
king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin



VIDEO AKAD NIKAH KING COCO DAN AZRIN ANAS

king coco perampas, skandal king coco, captazrin, azrin anas, king coco kahwin azrin anas, captazrin dan king coco kahwin


Siapa King Coco ni? Tak kenal? 

King Coco ni famous bila video "mix mat salih" nya yang promote satu produk ni viral disebabkan sebutan englishnya yang dikatakan kononnya "mix mat salih". Bukan itu je, selepas video itu viral, cerita King Coco curang juga menjadi sebutan dan heboh bila mereka dituduh King Coco sanggup putus tunang demi wang yang ditawarkan oleh Azrin Anas malah cerita King Coco curang dan tidur bersama lelaki itu sedangkan sudah mempunyai isteri menjadi semakin panas. Itu lah apa yang diperkatakan masyarakat dan dinafikan keras oleh King Coco dan Captazrin. Cerita yang sebenar-benarnya kita tidak tahu, biarlah kalau benar mereka ni salah... kita doakan saja mereka berubah dan jika masyarakat pula yang salah menuduh, cepat-cepat minta maaf dengan mereka.

loading...
loading...
loading...
loading...

About Media Cita Panas

Powered by Blogger.
LIKE,SHARE DAN KLIK (X) UNTUK BACA Button Close